Lasa-ti un mesaj,va rog!

miercuri, 4 ianuarie 2012

TopGear aşteaptă lansarea Dacia Duster în Marea Britanie în acest an

SUV-ul Duster al Dacia, care urmează să intre pe piaţa britanică în acest an, a fost inclus de publicaţia Top Gear într-o selecţie de zece modele pe care le aşteaptă în 2012, marca românească fiind printre preferatele prezentatorului James May, poreclit şi "Captain Slow".
 

Modelele selectate de Top Gear sunt Pagani Huayra, Porsche 918, Jaguar C-X16, Dodge Viper, Dacia Duster, Alfa Romeo 4C, Bugatti Galibier, Renault Twizy, Ford GT500, Peugeot 208.

James May prezintă, alături de Jeremy Clarkson şi Richard Hammond, emisiunea Top Gear difuzată de BBC. May a primit porecla de "Captain Slow" după ce a pierdut aproape toate cursele organizate între cei trei prezentatori ai emisiunii, dar şi din cauza stilului mai lent de condus.

În mai 2010, May descria, într-un comentariu în publicaţia britanică The Telegraph, Dacia Duster ca pe o maşină ieftină acceptabilă din punct de vedere tehnic, care nu te face să te simţi în lumea a treia şi aminteşte totodată marilor constructori auto că au uitat arta de a produce astfel de automobile.

"Noul Duster, care nu trebuie confundat cu oribilul Duster vechi, este un fel de automobil off-road soft produs în România sub egida Renault (şi puţin a Nissan). Îl conduc de ceva timp. Cred că este bun", afirma May.

El a comparat, la momentul respectiv Duster cu "Dormitorul din Arles" al lui Van Gogh - un loc simplu, dar unde se poate vedea tot ceea ce este necesar pentru fericire şi mulţumire.

În septembrie 2009, realizatorii emisiunii auto Top Gear, transmisă de BBC, au ales Transfăgărăşanul pentru a filma un episod dintr-un turneu mondial de promovare. Cei trei realizatori ai emisiunii au condus atunci un Lamborghini, un Ferrari şi un Aston Martin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu