Lasa-ti un mesaj,va rog!

luni, 27 iulie 2015

Pentru mine si doar pentru mine...

Pentru mine si doar pentru mine...
Într-o zi ...... Vei începe din nou să iubești și-ți vei da seama cât de plăcut e. Cât de cald e să știi că cineva se gândește la tine, fără a-ți cere ceva în schimb. Într-o zi vei uita ce zi este, pentru că fiecare clipă va fi o minune. Vei pune capul de drag la pieptul lui și nimic nu va mai conta. Vei ști că asta e realitate, pentru că va fi prima dată după mulți ani când vei dori să păstrezi ce ai. Să iubești, să oferi, să fii liberă alături de cineva. Să-ți pese din nou și de data asta de cine trebuie. Într-o zi vei ști că toată emoția asta e reciprocă și fericirea va fi cu atât mai senină. Într-o zi vei iubi și vei fi iubită.


duminică, 19 iulie 2015

Cum sa vezi cine iti vizualizeaza profilul de Facebook


Miss me? :)))))))

Helloooo people!! Miss me?
   Vai de capu si de zilele mele, am lipsit de foarte mult timp?!? Nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Zici ca m-a supt vreo gaura neagra, vreun Vortex si m-a "avortat" acum, ca pe un copil nascut prematur. Pentru ca da, ma simt ca un nou nascut, care nu are habar de nimic, nu stie ce se intampla in jurul lui, care abia distinge niste forme, voci, culori, mirosuri. Dar... am renascut... !!!
   Ca pasarea Phoenix din propria-i cenusa, ca Britney Spears dupa perioada de maternitate, ca si Catalina (regina R'N'B) dupa o lunga pauza muzicala, ca si Hef dupa ce a luat-o pe Crystal de nevasta la frumoasa varsta de 84 de ani, si ca cine mai vreti voi, asa renasc eu acum, ca sa ma prezint in fata dumneavoastra cu noi postari.
    Sper ca de data asta sa ma pot aduna cat de cat si sa mai dau pe aici, ca sa va bucur ochii si sa va mai descretesc fruntile.

Pune piesa pe repeat

Asculta melodii pe Youtube in continuu – youtube repeat

 Te-ai saturat sa tot apesi pe repeat de fiecare data cand vrei sa asculti din nou piesa ta preferata? Uite acum e foarte simplu http://www.yourepeat.com te ajuta sa pui piesa automat pe repeat! YouTube Repeat Video!

Inlocuiesti la adresa url spre exemplu:

1. http:/ /www. youtube.com/watch?v=1rh3_r0nbKs
In adresa de sus (URL) inlocuiesti TUBE cu REPEAT si apesi ENTER , rezultatul AUTOMAT este- http://www.yourepeat.com/watch/?v=1rh3_r0nbKs

sau

adaugi intr-o adresa URL de pe youtube.com cuvantul REPEAT inainte de .com

 






























































 

În viața fiecăruia dintre noi va fi un om care te va învăța cel mai frumos lucru: să uiți tot ce a fost până la el



Sunt oameni care vin în viața noastră să ne ofere motive să trăim.Sunt oameni care ne fac să suferim mult. Sunt oameni răi pentru unii și care înseamnă totul pentru noi. Și fiecare om rămâne ca o rană, ca o nemulțumire sau pur și simplu ca o amintire plăcută. Ei ne provoacă, ne fac să ne schimbă, să trăim mai intens, să cedăm, să luptăm. Și după ei nimic nu mai e la fel.
Dar sunt și oameni care vin în viața ta și te fac să uiți tot ce a fost înainte de ei. Ei nu îți vor cere nimic, nu te vor provoca să te schimbi, nu te vor face să suferi. Ei pur și simplu vor fi și prezența lor va fi un motiv de schimbare. Ei îți vor aduce liniște și asta va face diferența. Vei uita cum e să trăiești de pe azi pe mâine, cum e să te zbați pe uscat, cum e să iubești pentru doi. Vei fi fericită și nu că vrei sau că te impui să fii așa, ci pentru că vei simți asta. Vei înțelege cum e să ții cu adevărat la cineva fără să trăiești cu trecutul. Vei învăța să iubești din nou, cum e să-ți fie dor după câteva minute, cum e să vrei să păstrezi omul de alături pentru toată viața. Vei ști cum e să fii împlinită.
El va veni simplu. El e genul de bărbat care nu se lasă neobservat, dar căruia nu-i pasă de atenția lumii. El va veni sincer, nu-ți va promite nimic, dar îți va oferi totul. Va ști că doi luptă, doi construiesc, doi sunt fericiți. Nu îi va păsa cine a fost înaintea lui, dar îi va păsa de trecutul tău. Va ști că amintirile tot sunt o parte din tine. Așa că te va înțelege, te va susține și va reuși astfel pas cu pas să te cucerească. La început va fi o aventură, apoi un om de suflet, apoi fără el nu îți vei imagina viața. Și toată emoție asta nu va fi un truc. Nici o tresărire de moment. Așa el va lua locul trecutului. Așa va veni o zi în care pur și simplu vei uita. Fără eforturi, fără să mergi la psiholog sau să te consoleze prietena cea mai bună. Vei uita pentru că vei trăi cu prezentul, cu el.
În viața fiecăruia dintre noi va fi un om care te va învăța cel mai frumos lucru: să uiți tot ce a fost până la el. 
http://devorbacutine.eu/in-viata-fiecaruia-dintre-noi-va-fi-un-om-care-te-va-invata-cel-mai-frumos-lucru-sa-uiti-tot-ce-a-fost-pana-la-el/

joi, 16 iulie 2015

Cand o persoana draga pleaca din viata ta...

Cand o persoana draga pleaca din viata ta, te intrebi de ce a facut acest lucru.. Ce inseamna plecarea asta subita, aparent fara niciun sens... Stai o perioada singura si iti pui o singura intrebare: "De ce? " . O intrebare aparent fara raspuns...
Dupa care, intr-o zi obisnuita, careia la inceput nu ii dai nicio semnificatie, apare cineva... Apare el. El, o persoana ca oricare alta, care tie insa iti schimba total ziua, zilele urmatoare. Intra in viata ta dintr-odata, exact atunci cand ai mai mare nevoie, cand ai nevoie de inca o persoana, pe langa prietena ta cea mai buna.
Tu ai aparut la momentul cel mai potrivit din viata mea, pentru ca tu, fara sa iti dai seama sau cu buna stiinta, m-ai ajutat sa nu fac anumite greseli pe care sa le regret mai tarziu. Tu ai stiut, prin sinceritatea ta, sa ma determini sa te plac, sa te indragesc, sa ma indragostesc de tine. 
Ai ajuns in viata mea la un moment in care decizii importante urmau sa fie luate. Tu ai fost una dintre acele decizii, pentru ca am hotarat ca tu sa fii alaturi de mine, sa ma sustii, sa-mi fii prieten, sa-mi fii iubit. Ai stiut cand sa apari. Puteai sa vii si mai devreme, dar cu ce rost? Timpul nostru este cel de acum!